Programok

Divider

Gyermek Kiképző Tábor 2021.08.23-2021.08.27.

Meggyőződésünk, hogy a gyerekeket minden érdekli!

Sok kisfiú szereti a harcolós/katonás játékokat, de sok lány is kifejezetten élvezi ezeket. Szeretnénk kiszakítani a számítógépek mellől őket, és szeretnénk olyan dolgokat tanítani nekik, amikre otthon nincs lehetőség, bár az itt tanultakat az otthoni tevékenységeik során is tudják hasznosítani . Bár a katonai feladatokhoz hasonló tevékenységeket is végeznek a gyerekek, soha nem a támadásra, hanem a természet szeretetére, az önvédelemre, és a gyengébbek segítésére neveljük őket!

 

Közös programok, rengeteg élmény

Adj nekik érdekes feladotokat

Divider
Icon 01

Alsó tagozatosok

(6-10 évesek)

Icon 02

Felső tagozatosok

(10-14 évesek)

Icon 03

Középiskolások

(14-18 évesek)

Icon 04

Főiskolások

(18+ évesek)

Minden korosztálynak

Bizosítjuk a diákok anyagi lehetőségeihez mért árú szállásainkat minden diák számára a hat évestől egészen az egyetemistákig!
A szállásunk közelében minden korosztály számára érdekes programokat kínálnak elfogadható árakon. Ezen a szálláshelyen rendszeresen szervezünk “kiképző” táborokat is, szükség esetén a táboroztatás alatt a programszervezőink segítenek a gyerekek/fiatalok programjának megtervezésében, és ha szükséges, akkor segítenek a lebonyolításban is!

Programok a kapun belül

Fedett szabadtéri rendezvénycsarnokkal rendelkezünk, ahol érdekes előadásokat, és játékokat lehet lebonyolítani eső esetén is. A területen hatalmas, sportolásra alkalmas szabad területen lehet labdajátékokat, és egyéb sporttevékenységet végezni.

Programok a kapun kívül

Szállásunk szomszédságában található a termálfürdő. Rövidebb, és hosszabb túrák szervezésébe is szívesen segítünk szükség esetén!

Programok 18 év fölötieknek

A szállásunktól kb. 5 perc sétával megközelíthető a híres bogácsi pincesor, ahol egész nyáron, szinte minden este zenés programokat szerveznek.

Pár ötlet, hogy

mit lehet csinálni a környéken

Divider
Classes Photo 02

Van területünk!

A bekerített területünkön biztonságosan lehet bonyolítani szinte minden szabadban végezhető tevékenységet

Esik?

Nem fogtok elázni, és nem kell a szobátokba maradni! Fedett rendezvényterünk rendelkezésre áll rossz idő esetén is!

Túrák?

Igen! A település határában található horgásztó egy rövid gyalogos túrával is elérhető közelségű, de a kellemes környezetben számtalan más túracélpont is található.

Nyár=strand

A szállásunk ahíres bogácsi gyógy, és strandfürdő közvetlen szomszédságában található! Kellemes hidegebb vizű úszó medence mellett egészen kicsi gyerekek számára készült medencék is vannak a strandon, és a szabadtéri csuszda használata benne van a belőpőjegy árában!

Bográcsozás? Tárcsázás?

Biztosítjuk az eszközöket, hogy el tudjátok készíteni kedvenc ételeiteket. A közép, vagy felsőbb iskolásoknak önállóan van lehetőségük használni az eszközeinket, alsóbb iskolásoknak csak tanári felügyelettel!

Scroll to Top